Nieuw adres: Pastoor Hendrikspark 22, 1251MD Laren

Op 1 mei hebben het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en het RIVM een protocol van de brancheverenigingen KNGF en NVFK goedgekeurd. KANjer kinderfysio mag daarom de praktijk op een veilige manier weer openen. Ik verwelkom je graag op mijn nieuwe adres: Pastoor Hendrikspark 22 in het Medisch Centrum St Jan in Laren. 

Wanneer kan je naar de praktijk koment voor de behandelin?

Vanaf maandag 11 mei is de praktijk weer open voor reguliere behandelingen kinderfysiotherapie. Met ouders bespreek ik of ze de behandelingen in de praktijk of toch liever online willen vervolgen. De online therapie blijf ik via het volledig beveiligde WeSeeDo aanbieden voor iedereen waarvoor dit gewenst of noodzakelijk is. Uiteraard heb ik de noodzakelijke maatregelen getroffen zodat ik de reguliere behandelingen op een verantwoorde en veilige wijze kan hervatten.

Is het veilig om naar de praktijk te komen?
Ja, het is volstrekt veilig en verantwoord om naar de praktijk te komen, zolang jullie je aan alle voorschriften houden. Ik bespreek de situatie vooraf telefonisch goed met jullie door. Bij het maken van de afspraak en voorafgaand aan elk consult, zal ik daarom onderstaande vragen stellen. Het is belangrijk dat je als ouder deze vragen zorgvuldig en naar waarheid beantwoordt.

1.    Heeft je kind een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?

2.    Heeft je kind de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?

3.    Heeft je kind huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?

4.    Is er bij je kind of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Het is belangrijk om ook bij tussentijdse klachten niet naar de praktijk te komen. Neem in dat geval eerst telefonisch contact met mij op. Ik overleg dan eerst telefonisch of de afspraak zinvol en verantwoord is.

Tussen de behandelingen is extra tijd gereserveerd zodat er geen contact zal zijn tussen de patiënten en hun begeleiders. Verder gelden er strenge regels en voorschriften. Deze hangen duidelijk zichtbaar in de praktijk. Ik vraag jullie begrip hiervoor en hoop op jullie medewerking.