Beste ouders en kinderen,

In deze onzekere tijden heb ik als kinderfysiotherapeut van KANjer kinderfysio besloten om de praktijk tot en met 6 april te sluiten. Ik vind het belangrijk om mijn maatschappelijke verantwoordelijkheid in deze te nemen en jullie, mijn gezondheid en daarmee ook die van de mensen om ons heen waar mogelijk te beschermen. Ik vertrouw erop dat iedereen dit besluit kan begrijpen.

Ik zal de komende dagen werken aan nieuwsbrieven. Daarin zal ik proberen leuke idee├źn om zowel de fijne als grove motoriek op een speelse manier thuis verder te oefenen. Zo hoop ik dat jullie thuis van de nood een deugd kunnen maken en je niet zult vervelen! Ik zal verder proberen om de afspraken die ik met leerkrachten had staan via andere kanalen vorm te geven.

Ik wens jullie allemaal een goede gezondheid toe. Zodra er meer duidelijkheid komt zal ik de behandelingen verder door plannen en jullie daarvan berichten.

Hartelijke groeten, Angelique Mulder